Καλύτερες λύσεις
στην επικοινωνία
Аδειοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών
σταθερής τηλεφωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελλάδα, Αθήνα, Λ. Βουλιαγμένης 127, 11631
+302117900070+302109010898

Υποστήριξη

Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις άνετες συνθήκες εργασίας και την ποιότητα του διεθνούς προτύπου μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της εταιρείας μας, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του e-mail: support@interconnect.gr

Με εκτίμηση, Η ομάδα της InterConnect 

Εμπιστευτικότητα

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της InterConnect είναι μια συλλογή των δεδομένων που μπορούν να ανανεώνονται ανά πάσα στιγμή. Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας με την περιοδική επίσκεψη σας στην ιστοσελίδας μας.

Όλα τα υλικά και οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της InterConnect. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση ή διανομή των υλικών και πληροφοριών απαγορεύεται αυστηρά και επιδιώκονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η ασφάλεια κατά τη χρήση των υπηρεσιών είναι ένα από τα κριτήρια προτεραιότητας για τους πελάτες μας και την εταιρεία μας. Νοιαζόμαστε γι 'αυτό, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης και συνεργάτης να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος.